Baconlindade dadlar Baconlindade dadlar

Baconlindade dadlar

En utmärkt söt och salt kombination till glöggminglet eller som aptitretare innan julbordet finner du i dessa baconlindade dadlar. Snabbt, gott och enkelt med en unik smak som piggar upp i julstöket!

Tid
25 min
Personer
4 pers.

Ingredienser

  • 200 g färska dadlar
  • 1 paket bacon (140 g)
  • 1 kvist färsk rosmarin

Recept

  1. Sätt ugnen på 225 grader
  2. Lägg bakplåtspapper på en plåt
  3. Kärna ur dadlarna och klipp isär baconskivorna på längden.
  4. Linda sedan in dadlarna i baconskivorna
  5. Placera dadlarna på plåten och sätt in den övre delen av ugnen i ca 15 min.
  6. Ta ut dadlarna och lägg upp på fat. Strö över färsk rosmarin.

Näringsinnehåll

Energifördelning och innehåll per person.

Share